OK

Digital bogholder - en fleksibel løsning

Vi vælger altid den smarteste vej til en lettere hverdag - og den gør altid brug af digitale værktøjer, uden undtagelse. Effektivitet og minimering af besværlige arbejdsgange er vores primære fokus; I skal spare tid og ressourcer på at vælge os som samarbejdspartner.

Et moderne bogholderi er digitalt

Ringbindenes æra er forbi, hvilket tjener såvel miljøet som jeres stressniveau. Der er mange fordele ved at skifte til en digital bogholder, der holder styr på bogføringen i tidsbesparende systemer. Vi sætter jer naturligvis ind i værktøjerne i det omfang i ønsker, men de er alle kendetegnet ved en simpel opbygning, der lynhurtigt sætter jer i stand til at navigere i systemerne.


Kontakt os for en uforpligtende samtale om jeres behov: I kan ringe, sende en mail - eller udfylde denne kontaktformular:

ProAccounts er et fleksibelt og alsidigt firma med fokus på digitale løsninger inden for bogføring. Vi kan hjælpe med dele af – eller hele – virksomhedens bogholderi. Vi har erfaring med alle større økonomisystemer og kan hjælpe jer til en lettere hverdag.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Landsdækkende service

Fordi vi opererer digitalt, er vores virksomhed meget alsidig og nem at flytte. Vi kan have et helt bogholderi under armen og kan således hjælpe virksomheder fra Skagen til København. Vores værktøjer arbejder desuden sammen med alle større økonomisystemer, hvorfor I ikke skal være bekymrede for, om programmerne passer til hinanden.

Slip for besværet og spar på driften

Når du først har en digital bogholder på plads, kan du frigøre en masse ressourcer hos medarbejderne i økonomiafdelingen. Fremover bliver arbejdet af disse kerneområder nemlig digitaliseret og markant lettere at håndtere:

  • Daglig bogføring
  • Bilagshåndtering
  • Lønadministration
  • Bankafstemning
  • Momsindberetning
  • Årsregnskab
  • Klargøring af materiale til revisor

Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit behov for digitalt bogholderi.