OK

Digital Bogføring

Når I indgår i et samarbejde med ProAccounts vil I opleve, at I sparer både tid og penge. Vi hjælper jer med overgangen til digital bogføring - og til en lettere hverdag uden ringbind og krøllede bilag. Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor vi vender mulighederne - ring, skriv eller udfyld kontaktformularen herunder.

De rette værktøjer

Vi har fundet frem til de mest effektive, digitale værktøjer, der vil udgøre grundpillerne i en lang række af jeres daglige rutiner - herunder eksempelvis:

  • Bilagshåndtering
  • Lønadministration
  • Daglig bogføring
  • Bankafstemning
  • Momsindberetning
  • Klargøring af materiale til revisor
  • Årsregnskab

Der er tale om simpel økonomistyring, som vil gøre jeres arbejdsdag mindre besværlig.

ProAccounts er et fleksibelt og alsidigt firma med fokus på digitale løsninger inden for bogføring. Vi kan hjælpe med dele af – eller hele – virksomhedens bogholderi. Vi har erfaring med alle større økonomisystemer og kan hjælpe jer til en lettere hverdag.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Et fleksibelt samarbejde

Det er selvfølgelig helt op til jer, om I ønsker vores hjælp nogle timer om ugen - eller om I ønsker, at vi skal varetage hele jeres bogholderi. Vi kan strikke lige nøjagtigt det samarbejde sammen, der passer optimalt til jeres behov.

Automatiserede løsninger

Vi er dygtige til at skære ineffektive arbejdsrutiner fra, og går altid efter at automatisere så mange processer som muligt. Derfor vil I ofte opleve, at I får frigjort markante ressourcer fra driften. Udover selve den tid, der spares med de rette værktøjer, så reduceres stressniveauet ligeledes, eftersom arbejdsopgaver bliver mere simple og gennemskuelige.

Digital bogføring - tilpasset jeres virksomhed

De systemer, som vi typisk anvender, arbejder sammen med alle de større udbydere  - som fx Navision, C5, e-conomic m.v.

Udvalget og spændvidden er så stor, at vi altid kan lave et skræddersyet setup til jeres virksomhed. Vi opsætter konstellationen, så der bliver taget højde for de særegne udfordringer og vilkår, som I møder i jeres hverdag.

Kontakt os for et uforpligtende møde om vores kompetencer inden for digital bogføring - og hør hvordan vi kan hjælpe jer.