OK

Få en effektiv, ekstern bogholder

Er I ved at drukne i bilag og krøllede kvitteringer, så kan en ekstern bogholder være svaret på jeres bønner. Vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder af alle størrelser til hurtigere og mere præcise regnskaber, samt en mere effektiv og strømlinet struktur på bogholderiet. Kontakt os for en uforpligtende samtale – ring, skriv eller udfyld formularen herunder.

En skræddersyet aftale

Samarbejdet kan tilrettelægges præcist som I ønsker det, hvad enten I vil outsource hele bogføringen til os, eller blot dele af den. Vi har erfaring med alle modeller og kan uden tvivl strikke en struktur sammen, der tilgodeser netop jeres behov.

Vi færdes hjemmevant i alle de større økonomisystemer - såsom Navision, e-conomic og C5. Derfor kan du roligt tage fat i os, uden at bekymre dig om kompatibiliteten.

ProAccounts er et fleksibelt og alsidigt firma med fokus på digitale løsninger inden for bogføring. Vi kan hjælpe med dele af – eller hele – virksomhedens bogholderi. Vi har erfaring med alle større økonomisystemer og kan hjælpe jer til en lettere hverdag.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Fokus på digitale løsninger

Vores kernekompetence er digitale, automatiserede løsninger, der frigør ressourcer i økonomiafdelingen. De systemer, som vi typisk anvender, kan håndtere betalinger, rykning af kunder, bogføring, lønadministration m.v. Alt sammen på en let og elegant måde, der minimerer forekomsten af besværlige arbejdsgange i bogholderiet.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Kontakt os endelig, hvis du har opfølgende spørgsmål - eller hvis du er klar til at tale mere detaljeret om et eventuelt samarbejde.