OK

Effektiv bogføring - spar tid og penge

Hvis mængden af bilag og krøllede kvitteringer er ved at tage livet af jer. Så kan hjælp fra en ekstern bogholder være vejen frem. Hos ProAccounts har vi har årelang erfaring med at hjælpe såvel mindre som større firmaer til præcis og effektiv bogføring. Med en digital tilgang får vi sat skik på regnskaberne, samt skabt en mere strømlinet struktur på bogholderiet, der vil spare jer for markante ressourcer på driften. Kontakt os for et uforpligtende møde - ring, send en mail eller udfyld kontaktformularen herunder.

En fleksibel aftale

Har du brug for bogføring nogle timer om ugen - eller at vi varetager hele bogholderiet? Et samarbejde med os kan tilrettelægges præcist efter jeres ønsker. Vi kan indgå i alle modeller og sammen kan vi med sikkerhed lave en aftale, der tilgodeser netop jeres ønskede konstellation.

Vi har en lang række værktøjer, der taler sammen med alle større økonomisystemer - såsom Navision, e-conomic og C5. Vi kræver desuden, at de redskaber, som benytter os af, er simple og brugervenlige.

ProAccounts er et fleksibelt og alsidigt firma med fokus på digitale løsninger inden for bogføring. Vi kan hjælpe med dele af – eller hele – virksomhedens bogholderi. Vi har erfaring med alle større økonomisystemer og kan hjælpe jer til en lettere hverdag.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Bogføring gjort nemt og digitalt

Vi opererer kun med automatiserede løsninger, der er fri af printede bilag og ringbind. Vores tilgang vil altid sigte mod at frigøre ressourcer i økonomiafdelingen. De systemer, som vi typisk anvender, kan håndtere alt fra daglig bogføring og lønadministration til bankafstemning og årsregnskab. Det hele gøres på en effektiv og lettilgængelig måde, der afliver besværlige arbejdsgange for driftsmedarbejderne.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Har du opfølgende spørgsmål - eller vil du gerne vende nogle ønsker for indholdet i et eventuelt samarbejde, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.